Κάντε εγγραφή στο Podcast μας και ανακαλύψτε περισσότερες ιστορίες που θα σας εμπνεύσουν!

Καλωσορίσατε στο Podtales.gr

Ιστορίες για να θυμάσαι! Σε λίγο καιρό κοντά σας! Μέσα από αυτή τη σελίδα ευελπιστούμε να μοιραστούμε μαζί σας ιστορίες που θα προχωρήσουν τη σκέψη σας και θα τις θυμάστε και μετά το τέλος της ακρόασης. Αφιερώστε λίγο χρόνο και περιηγηθείτε στις εκπομπές μας. Κάθε επεισόδιο έχει μια ιστορία να σας πει.

Το Podtales.gr δημιουργήθηκε για να μοιραστεί ιστορίες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον από τον χώρο του πολιτισμού, των επιστημών, του αθλητισμού, της επιχειρηματικότητας. Αγαπάμε να ακούμε ιστορίες και αγαπάμε ακόμη περισσότερο να τις μοιραζόμαστε.

Το Podtales.gr είναι το site που παρουσιάζει μια σειρά από podcasts.

Τι είναι τα podcasts; Τα podcast είναι ηχογραφήσεις που γίνονται διαθέσιμες για ακρόαση ondemand. Άλλοτε podcast θεωρούταν και η ηχογράφηση ενός τραγουδιού. Πλέον, όμως, όλοι το ξέρουμε ως μια εκπομπή που μπορούμε να ακούσουμε σε δικό μας χρόνο από οποιαδήποτε συσκευή. Βοήθησε σε αυτό και η εξέλιξη των streaming εφαρμογών και έτσι τα τελευταία χρόνια ο κόσμος αγαπά να ακούει μουσική ή εκπομπές όταν πηγαίνει στη δουλειά, όταν βρίσκεται στο λεωφορείο, όταν κάθεται ήρεμα στο σπίτι κ.ο.κ.

Γιατί podtales; Επειδή θέλαμε να χωρέσουμε σε έναν τίτλο την αγάπη μας για τις ιστορίες (Podcast + Tales). Δεν πρόκειται για αφηγήσεις ιστοριών ή παραμυθιών. Πρόκειται για συνεντεύξεις με ανθρώπους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας. Μπορείτε να τις ακούσετε ανά πάσα στιγμή και να επικοινωνείτε μαζί μας για να μοιραστείτε τα σχόλια σας ή να προτείνετε δικές σας ιστορίες.

Ποιος είμαι εγώ; Έλα ντε! Ακόμη το ψάχνω. Επειδή, όμως, δεν μπήκατε να διαβάσετε και να ακούσετε έναν άνθρωπο που ακόμη το ψάχνει για την ιστορία θα σας πω ότι με λένε Αλέξανδρο Παντελάκη. Γεννήθηκα και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη. Από μικρός είχα μεγάλη αγάπη για το γράψιμο και έτσι γρήγορα αποφάσισα ότι το επάγγελμα που θα ακολουθούσα θα σχετιζόταν με αυτό. Ήδη από τα εφηβικά του χρόνια συμμετείχα σε ραδιοφωνικές εκπομπές και δημοσίευα κείμενα του σε διάφορα sites. Αποφοίτησα από το τμήμα Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και πρόσφατα ολοκλήρωσα και το μεταπτυχιακό του στο αγγλόφωνο πρόγραμμα του τμήματος. Η σχέση μου με τη λογοτεχνία, το ραδιόφωνο και τις τέχνες ξεκινά από πολύ νωρίς. Αγαπώ τα βιβλία και το θέατρο, ενώ λόγω της βασικής μου ιδιότητας καλύπτω σε εφημερίδες και sites πολιτιστικές εκδηλώσεις και πραγματοποιώ συνεντεύξεις με ηθοποιούς, σκηνοθέτες, συγγραφείς, μουσικούς και εικαστικούς. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στο τμήμα marketing εταιρείας που έχει στην ιδιοκτησία της γνωστά sites γύρω από τον χώρο της εκπαίδευσης και της εργασίας.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Το Podtales στο mail σου!