Κάντε εγγραφή στο Podcast μας και ανακαλύψτε περισσότερες ιστορίες που θα σας εμπνεύσουν!

Podcast S2E6 – Η Γιώτα Τσιμπρικίδου μιλά για τους “σταθμούς” της ζωής της

Γιώτα Τσιμπρικίδου

H Γιώτα Τσιμπρικίδου έχει μια φωνή που σίγουρα μας είναι γνώριμη. Την ακούμε καθημερινά στα trailers και τα spots του Star Channel και την έχουμε ακούσει επί σειρά ετών στα μεγαλύτερα ραδιόφωνα της χώρας. Τα τελευταία δυόμιση χρόνια “τρέχει” το βραβευμένο Art Podcast της στο οποίο συνομιλεί με καταξιωμένους ανθρώπους του πολιτισμού και ψαχουλεύει όμορφες ιστορίες που πάντα είναι απόλαυση να ακούς. Ξεχωρίζει για την ευγένεια της, το σεβασμό της και τις ωραίες της συνεντεύξεις.

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου ενέπνευσε και εμένα προσωπικά με το ήθος της, τον επαγγελματισμό της και τον πολύ όμορφο τρόπο που προσεγγίζει τους καλεσμένους της στο να δημιουργήσω και εγώ κάτι δικό μου με ιστορίες που θα σας εμπνεύσουν! Έχω μεγάλο ενθουσιασμό να ακούσετε όσα είπαμε!

Σήμερα στο Podtales μιλάμε για τους “σταθμούς” της ζωής της (κυριολεκτικά & μεταφορικά), όσα ξεχώρισε από τη χρονιά που πέρασε και φυσικά το Art Podcast που με τόση αγάπη έχει φτιάξει.

👉 Κάντε εγγραφή σε όλες τις streaming εφαρμογές (Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts κ.ά.) για να μην χάνετε τα νέα μας επεισόδια!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Το Podtales στο mail σου!